Om oss

Begravelsesbyrået Jan-Oddleiv Garder ble startet 9. juni 1993 av daværende bonde og familiefar Jan-Oddleiv Garder. Han startet med en lokal avdeling i Vestby etter å ha jobbet som freelance i bransjen i noen år.

Driften ble styrt fra hjemmekontoret på Garder Vestre, og byrået het på denne tiden Vestby og Omegn Begravelsesbyrå.

Det tok ikke lang tid før det ble startet opp to filialkontorer også; Spydeberg og Hobøl Begravelsesbyrå med kontor i Spydeberg, og Drøbak/Frogn Begravelsesbyrå med kontor i Drøbak.

Vi har nå 4 gravferdskonsulenter i full stilling, og til sammen er vi 8 stykker som jobber og bidrar i byrået med smått og stort. Vi bistår familier med gravferdsseremonier i hele Follo og Indre Østfold. Og vi kan selvsagt også være behjelpelige med seremonier i Oslo eller andre nærliggende steder.
 
Kontoret vårt i Spydeberg ligger i Stasjonsgata 42. Her har vi leid lokaler siden 2010, og her trives vi godt. Gro Siewartz Gihlemoen er avdelingsleder ved Spydebergkontoret. Gro er bosatt på Knapstad, og har også bodd mange år i Spydeberg. Hun har arbeidet i byrået siden 2003, så i henne har vi en dame med svært lang erfaring og den beste lokalkunnskap.

Kontakt Oss
x